Camere

Hotel Anna Junior vă pune la dispoziţie 8 camere matrimoniale si 9 camere matrimoniale cu pat suplimentar, (acestea sunt amenajate special pentru a putea deveni camere triple cu paturi separate), pentru a vă oferi o  ambianţă selectă în care cuvântul de bază este rafinament.

Cele 17 camere, recent renovate, vă așteaptă cu spații generoase și o iluminare plăcută,  unde designul contemporan este accentuat de tonuri calde de bej, crem și detalii elegante în maro și negru. Toate camerele sunt izolate fonic pentru o liniște desăvârșită și echipate cu sisteme moderne de aer condiționat.

Vă veți bucura de un lux autentic: mobilier de înaltă calitate, selecționat cu gust pentru estetica modernă, mini-bar complet echipat, o gamă largă de programe TV prin satelit, telefon/fax și acces facil la Internet.

Băile sunt finisate cu atenție pentru confortul dumneavoastră, incluzând uscător de păr și telefon. Pentru a vă completa experiența, serviciile noastre de room-service, spălătorie și călcătorie sunt disponibile oricând pentru a vă asigura un sejur fără griji.

Hotel Anna Juniror Târgu Jiu este locul ideal pentru cei care doresc să experimenteze un echilibru perfect între odihnă, confort și descoperirea unui oraș cu o moștenire culturală unică. Vă așteptăm să vă bucurați de serviciile noastre de excepție, indiferent dacă călătoria dumneavoastră este pentru afaceri, relaxare sau explorare, într-un oraș care, prin simplitatea și frumusețea sa, devine un cadru perfect pentru odihnă și refacere.

Vă invităm să vă bucurați de liniștea și ospitalitatea noastră, în timp ce admirați capodoperele lui Constantin Brâncuși, ce punctează orașul cu momente de istorie și artă.

Hotel Anna Junior din Târgu Jiu oferă o experiență care transcende o simplă cazare, devenind poarta dumneavoastră către un sejur plăcut, într-un oraș care își etalează patrimoniul și tradițiile cu mândrie și simplitate.

Fiecare vizită este o promisiune a unei amintiri valoroase pe care suntem încântați să o oferim.